Nieuwe serie 'Star Wars: The Bad Batch': De moeite van het kijken waard?

Star Wars: The Bad Batch - Top of flop?

De serie Star Wars: The Bad Batch is vandaag van start gegaan en dus stromen de eerste reacties binnen. Is de serie de moeite van het kijken waard?

Jim Pedd, 4 mei 2021 12:06

Disney+ heeft vandaag de eerste aflevering van Star Wars: The Bad Batch online gezet. De televisieserie is dus van start en daarmee hebben we vandaag ook de eerste recensies te pakken.
Zoals je van ons gewend bent, zetten we in dit artikel enkele recensies op een rij. In de serie volgen we de 'Bad Batch', een groep klonen met elk heel unieke eigenschappen. Die proberen een plek voor henzelf te vinden in de maatschappij, na afloop van de Clone Wars.

The Bad Batch-recensies
RadioTimes: "Het is niet ongewoon voor een sci-fi serie om in zijn vroege dagen wat opstartproblemen te hebben. Maar er zijn geen hordes in The Bad Batch die onmogelijk zijn om overheen te komen. Het verhaal en de setting hebben heel wat belofte, dus als de schrijvers erin slagen de kernpersonages beter uit te bouwen in de komende afleveringen, kan de serie behoorlijk sterk worden binnen Lucasfilm Animation. Dat gezegd hebbende, als je nooit genoten hebt van The Clone Wars of Rebels, dan is dit waarschijnlijk niets voor jou."

IGN: "Star Wars: The Bad Batch is een waardig opvolger van The Clone Wars. Zo erg dat je hem zo kunnen neerzetten als een achtste seizoen. Het gebruikt een los eindje van de vorige serie om een compleet nieuw verhaal op te bouwen over wat de klonen hebben moeten doorstaan na het einde van de oorlog. En dat blijft hangen."

The Guardian: "De zeventig minuten durende pilot heeft er soms wat moeite mee om zijn personages goed op te zetten. [...] Tegen het einde van het eerste hoofdstuk zijn de noodzakelijke personeelswijzigingen doorgevoerd en staat de Batch er goed voor."

Den of Geek: "Star Wars: The Bad Batch begint met heel wat actie en wat mooie karaktermomenten onderweg. Maar kunnen de protagonisten de aandacht van het publiek wel vasthouden?"
Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Star Wars, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws