'Star Wars: Andor' onthult zijn hoofdpersoon

'Star Wars: Andor' onthult zijn hoofdpersoon

Diego Luna ziet er schitterend uit op een eerste beeld van zijn terugkeer in Star Wars.

Jim Pedd, 8 mei 2021 om 12:13

De opnames van Star Wars: Andor zijn in volle gang. De serie moet straks op Disney+ te zien zijn en speelt zich af voor de gebeurtenissen van de film Rogue One. Centraal staat de Rebel, gespeeld door Diego Luna.
Vandaag zijn er setfoto's online verschenen waarop we Luna kunnen zien als Cassian Andor. Het is niet helemaal duidelijk op welke locatie hij zich bevindt, maar gezien het strand en de Stormtroopers die in de buurt van deze set gezien werden, zou het kunnen dat het om voetsoldaten van het Keizerrijk op de tropische planeet Scarif gaat.

Nieuwe foto's
Hieronder kan je de nieuwe setfoto's bekijken:Diego Luna wilde niet heel veel vertellen over de serie tijdens een recent interview. "De manier waarop we het opnemen doet mij denken aan de manier waarop we de film opgenomen hebben." En: "de manier waarop we een verhaal als dit benaderen, maakt dat je ook heel erg moet reflecteren. Dus zodra je weet waar Cassian toe in staat is, kan je hem veel diepgaander verkennen en dat windt mij als acteur heel erg op. Deze serie stelt ons er toe in staat al die verschillende lagen af te pellen en te verkennen."

Andor verkent de avonturen van de spion Cassian Andor in de eerste jaren dat de Rebel Alliance ontstaat, voorafgaand aan de film Rogue One: A Star Wars Story. De serie verkent "verhalen vol spionage en gedurfde missies om hoop te herstellen in het sterrenstelsel dat in de greep van het meedogenloze Keizerrijk verkeert."
Lees meer over: Star Wars Andor, Andor, Star Wars, Diego Luna, Disney Plus

Populair nieuws