search
Gaat Disney+ toch door met 'Lizzie McGuire'?
Series / Nieuws

Gaat Disney+ toch door met 'Lizzie McGuire'?

Actrice Hilary Duff heeft er helemaal geen vertrouwen in en dus lijkt het gedaan.

Het is meer dan een jaar geleden dat Disney+ gelanceerd werd. De streamingdienst omvat ook een aantal revivals van series of films van Disney. Eentje die we zouden zien was een revival van Lizzie McGuire.

Daarvoor tekende actrice Hilary Duff, samen met showrunner Terri Minsky. Maar ondanks dat beelden het haalden tot een sizzle reel van Disney+ voor het jaar 2020, werd de hele serie uiteindelijk geschrapt. Nu gelooft Duff er helemaal niet meer in.

Gaat niet gebeuren
Hoewel ze nooit nooit wil zeggen voor een terugkeer als Lizzie, denkt Duff niet dat de revival er gaat komen. "Ik denk niet dat hij er gaat komen", zei ze tijdens een interview.

Ook vertelde ze over haar persoonlijke connectie met Lizzie en hoe die veranderd is. "Nu ik zo oud ben als ik ben, houd ik van haar. Hier begon het allemaal voor mij en zij is mij en ik ben haar. Ik heb naar haar ook echt alles gebracht wat ik in mij had, dus om daar weer iets mee te mogen doen, dat was een geweldige ervaring."

Hoewel Duff dus niet denkt dat Lizzie McGuire ooit nog terug zal keren op Disney+, heeft ze wel getekend voor de serie How I Met Your Father. De banden blijven dus goed.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen