search
Spin-off 'How I Met Your Mother' toch verbonden aan moederserie

Spin-off 'How I Met Your Mother' toch verbonden aan moederserie

De spin-off How I Met Your Father krijgt toch een duidelijke connectie met de oorspronkelijke serie.

Jim Pedd
How I Met Your Mother ging in 2005 van start op CBS. De serie draaide om Ted Mosby die zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder had leren kennen. Dankzij scherpe scripts en heel goed spel van onder meer Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan en Jason Segel, werd de komedie een grote hit die negen seizoenen duurde.

Afgelopen april bleek eindelijk dat er een spin-off zou komen: How I Met Your Father. Die krijgt tien afleveringen, met Hilary Duff in de hoofdrol als Sophie. How I Met Your Father wordt door Duff geproduceerd, in samenwerking met Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. En krijgt, zo blijkt nu, een connectie met HIMYM.

Verbindingen leggen
Tijdens een interview vertelde Duff dat er zeker connecties zullen tussen How I Met Your Father en How I Met Your Mother. Ze gaf nog niet te veel concreets weg, maar duidelijk is dat de series meer delend an alleen een uitgangspunt.

"Ik wil niet al te veel weg geven en het scenario wordt zeker nog bijgewerkt. Maar er is zeker een connectie. En je begrijpt dat we hopelijk wat leuke gastverschijningen van de oorspronkelijke cast hebben", aldus Duff.

Centraal in de spin-off staat Sophie, evenals een drietal mannelijke personages van wie het publiek zich af zal vragen wie van hen de vader uit de titel wordt.

Aanbevolen artikelen