Meer 'Star Trek'-series op komst die op de films moeten lijken

Meer filmische Star Trek-series op komst

Het gerucht gaat dat de Kelvin-tijdlijn ook televisieseries krijgt voor op Paramount+.

Jim Pedd, 8 mei 2021 om 15:31

Als er een ding is dat we echt zeker weten rond de toekomst van de Star Trek-franchise, is het wel dat er heel veel meer materiaal aan zit te komen.
Paramount+ wil elk kwartaal weer een nieuwe serie laten debuteren in de franchise. En dan zijn er nog twee films die eraan zitten te komen: eentje die geschreven wordt door Kalinda Vasquez en een die in juni 2023 in de bioscoop aan komt. Maar er is meer.

Kelvin-tijdlijn
Het opmerkelijke rond de Star Trek-franchise is dat er twee tijdlijnen zijn: de Kelvin-tijdlijn van J.J. Abrams en de reguliere tijdlijn. Die twee lopen uiteen en series speelden zich tot nu toe af in de reguliere tijdlijn. Daar zou verandering in komen.

Het gerucht gaat via Giant Freakin Robot dat er een televisieserie aankomt die zich afspeelt in de Kelvin-tijdlijn. Het zou dan een serie zijn die mede ontwikkeld wordt door J.J. Abrams.

Helemaal zeker is het daarmee natuurlijk niet; het is nu enkel een gerucht. Maar het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er wat meer materiaal komt dat kijkt naar beide tijdlijnen. Eerder werd er al in een van de series gerefereerd naar de Kelvin-tijdlijn.
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Star Trek, JJ Abrams, Kelvin

Populair nieuws