search
Spannende nieuwe trailer 'War of the Worlds' seizoen 2

Spannende nieuwe trailer 'War of the Worlds' seizoen 2

De aliens zijn nog niet klaar met onze planeet in het vervolgseizoen van War of the Worlds.

Zilko Tarici
Epix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de spannende serie War of the Worlds, dat op 6 juni zijn première beleeft.

De serie speelt zich af in het hedendaagse Frankrijk en Verenigd Koninkrijk en geeft een nieuwe twist aan het klassieke verhaal van H.G. Wells.

Na een transmissie uit een ander universum te hebben ontvangen, komen astronomen erachter dat ze het definitieve bewijs hebben dat er buitenaards leven bestaat. De mensheid wordt enkele dagen erna nagenoeg uitgeroeid na een vernietigende aanval. Degenen die het gebeuren wel hebben overleefd, moeten hun leven doorbrengen in een enge, verlaten wereld.

In het tweede seizoen van de serie komen de hoofdpersonages tot het besef dat de indringers wel eens mensen zouden kunnen zijn. Dit leidt uiteindelijk tot opoffering van een van hun eigen.

Hoofdrolspelers in War of the Worlds zijn Gabriel Byrne, Daisy Edgar-Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan en Emilie de Preissac.





Aanbevolen artikelen