search
'Stranger Things' seizoen 4 is meer dan het wachten waard

'Stranger Things' seizoen 4 is meer dan het wachten waard

Maya Hawke zegt dat we wel lang moeten wachten, maar dat Stranger Things het waard is!

Jim Pedd
Maya Hawke belooft dat het vierde seizoen van Stranger Things zeker het wachten waard zal zijn. Het derde seizoen van de Netflix-serie was in 2019 te zien en sindsdien wachten we op een nieuwe reeks.

We kregen tot nu toe twee teasers van dat nieuwe seizoen te zien. De eerste al vrij snel na de start van de opnames begin vorig jaar, met beelden van Hopper in een Russisch werkkamp. En dan werd zeer recent nog een teaser vrijgegeven waarin we een flashback naar de jeugd van Eleven zagen.

Stranger Things 4
Tijdens een interview met Collider vertelde Maya Hawke dat het nieuwe seizoen meer dan het wachten waard zal zijn. Dat de productie maandenlang stil kwam te liggen als gevolg van het coronavirus, maakt dat Matt en Ross Duffer de kans kregen aan de scenario's te blijven schaven.

"Ik mag je niet vertellen wanneer we klaar zijn met de opnames. Maar ik kan je wel vertellen dat, hoewel het eeuwig lijkt te duren, omdat we zoveel tijd hebben, de aandacht en hoeveelheid details die de Duffer-broers in de scenario's hebben gestoken en de kans voor ons als acteurs om ons echt te verdiepen in onze personages, maakt dat het geweldig wordt," aldus de lyrische Hawke.

"En ik ben zo trots op het werk dat iedereen levert. Ik kan niet wachten tot mensen dit seizoen te zien krijgen. Het is lang wachten, maar ik denk dat 't het waard zal zijn."



Aanbevolen artikelen