search
'Doctor Who'-ster legde zijn penis op schouder vrouwelijke coster
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster legde zijn penis op schouder vrouwelijke coster

Een van de sterren van de serie Doctor Who, John Barrowman, ging compleet de grens over.

Doctor Who lijkt te maken te hebben met een aantal grote schandalen die enige tijd aan de aandacht ontsnapt waren. Recent werd acteur Noel Clarke al beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en nu blijkt ook John Barrowman zich daar schuldig aan te hebben gemaakt.

Recent lekte een video van een Doctor Who-fanconventie uit 2015 waar Clarke te gast was. Hij vertelde daar dat zijn oud-collega John Barrowman zijn penis uit zijn broek haalde op de set en "dat zo'n beetje elke vijf minuten deed". Maar hij ging extreem ver.

Penis op schouders
In de clip vraagt Clarke aan actrice Camille Coduri of ze nog die keer weet dat "hij hem op jouw schouder legde in de make up truck". Waar Coduri op reageerde met: "ja, dat weet ik nog".

Acteur Barrowman heeft al op het verhaal gereageerd:

"Als ik er zo op terug kijk, begrijp ik dat mijn gedrag velen geschokt kan hebben en ik heb daar mijn excuses voor aangeboden. Sinds ik dat in november 2008 heb gedaan, heb ik ook aan mijn bedrag gewerkt en begrijp ik beter wat wel en niet kan", aldus de acteur.

Daarmee refereerde Barrowman ook naar zijn verschijning bij BBC Radio 1, waar hij zijn broek liet zakken in een moment van verstandsverbijstering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen