Netflix onthult eerste trailer 'Ragnarok' seizoen 2: Thor is terug!

Thor is terug in de nieuwe trailer van Ragnarok, dat deze maand nog debuteert op Netflix.

Jim Pedd, 10-05-2021 10:28

Deze maand nog gaat Netflix verder met de serie Ragnarok. Deze ging in januari 2020 van start en volgt Magne, een tiener die erachter komt dat hij de reïncarnatie van de machtige god Thor is.
Ragnarok is het verhaal van de jonge man die moet vechten tegen het machtige Jutul Industries, een groot bedrijf dat gerund wordt door andere figuren uit de Noorse industrie: Jötunn. Zij lijken mooie mensen, maar zijn in werkelijkheid dus bepaald geen lieverds.

Tweede seizoen Ragnarok
Vandaag heeft Netflix de eerste trailer voor het tweede seizoen van de serie vrijgegeven. Die laat zien dat de show de draad oppikt direct na het einde van het eerste seizoen.

De trailer laat meteen zien dat Magne er straks niet alleen voor staat. Hij krijgt hulp van iemand, maar van wie? En hoe gaan ze het winnen van Jutul?


Netflix gaf ook een synopsis vrij: Wat doe je als je een zeventienjarige scholier bent, en je het moet opnemen tegen een oeroude en extreem machtige vijand die een complete stad en misschien zelfs wel een compleet land in een ijzeren greep houdt? Magne zoekt naar antwoorden en bondgenoten, maar vindt hij die op tijd?

Vanaf 27 mei te zien op Netflix.
Lees meer over: Netflix, Ragnarok, Thor

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam