search
'Star Trek: Strange New Worlds' wordt trager opgenomen door corona
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' wordt trager opgenomen door corona

Hoe werkt het op de set van Star Trek: Strange New Worlds met coronamaatregelen?

Ondanks coronarestricties, zegt acteur Anson Mount dat de opnames van Star Trek: Strange New Worlds soepeltjes verlopen. Dat, ondanks dat een aantal van de crewleden in quarantaine moesten nadat ze via een gastster corona kregen.

Acteur Anson Mount sprak met de site RadioTimes en zegt dat "de coronaprotocollen ervoor zorgen dat alles langer duurt." Desondanks zegt Mount dat "het een van de meest soepele productiestarts is die ik ooit gehad heb."

Productiemedewerkers delen
Het feit dat de serie Star Trek: Strange New Worlds een aantal crewleden deelt met Star Trek: Discovery helpt volgens Mount heel erg. "Dat werkte in ons voordeel," begon hij.

"Niet alleen met de wereld en het materiaal, maar ook op persoonlijk vlak, met dit productiehuis en deze producenten. Normaliter zou ik barbecues organiseren en zouden we naar het park gaan. Maar dat kan nu niet vanwege de lockdown in Ontario. Maar we redden het wel."

Volgens Mount is het belangrijkste dat "we erg gelukkig zijn met het materiaal. We hebben het heel fijn samen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen