search
'Fear the Walking Dead'-finale heeft echte ballen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead'-finale heeft echte ballen

De finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead wordt een knaller.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Fear the Walking Dead gaat langzaam richting zijn einde. Er komen nog maar vier afleveringen in de serie, en de seizoensfinale is straks op 13 juni te zien.

Terwijl Morgan Jones te maken krijgt met een hele rits bedreigingen die met name van onder het oppervlak komen, is er veel meer aan de hand. We zetten de synopsissen voor de laatste vier afleveringen op een rij.

Knallende afleveringen
Aflevering 613 - JD: June splitst zich af om informatie te verzamelen, in de hoop een aankomende bedreiging te helpen stoppen.

Aflevering 614 - Mother: Een gevangengenomen Alicia wordt herenigd met oude vrienden en moet de confrontatie aangaan met haar verleden.

Aflevering 615 - USS Pennsylvania: Motieven worden onthuld en overtuigingen op de proef gesteld, terwijl onze helden racen om de plannen van Teddy tegen te houden.

Aflevering 616 - The Beginning: Iedereen probeert wanhopig de aankomende vernietiging te overleven op hun eigen manier.

Daarmee moeten we ons voorbereiden op een knallende finale, waar acteur Lennie James al op hintte: "De finale heeft grote ballen. Hij is episch en gigantisch en ook heel intiem en kleinschalig. Alles speelt zich af in een korte tijdsperiode. De hele finale voelt alsof je constant je adem inhoudt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen