search
Emotionele scène 'Young Rock' stond niet in het script
Series / Nieuws

Emotionele scène 'Young Rock' stond niet in het script

De momenten van Dwayne Johnson met zijn moeder Ata Johnson stonden niet in de scenario's.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Young Rock kwam deze week tot een einde. Het einde bevatte een emotioneel moment tussen Dwayne Johnson en zijn echte moeder, Ata Johnson.

In de scène hebben ze het over de vader van Johnson, die vorig jaar overleed. De serie toont verschillende momenten in het leven van The Rock, waaronder zijn fictieve pogingen om president van de Verenigde Staten te worden.

Ongescript moment
Johnson deelde op Instagram de scène uit de finale en onthulde dat de momenten die hij met zijn moeder had, niet geschreven waren.

"Hier kan je onze laatste (ongescripte) scène van onze seizoensfinale van Young Rock bekijken", schreef Johnson. "Dit moment ging ik mee met mijn gevoel en vertelde ik mijn moeder dat ik gewild had dat pa er zou zijn om te kunnen zien waar we ons op dat moment bevonden."

"Mijn vader overleed 18 maanden geleden heel plotseling, in januari 2020. Je kan zien dat mijn moeder even omlaag kijkt, echt pauzeert en probeert groot te blijven. Ik ben er trots op dat ze zo echt is als dit moment."

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen