Opmerkelijk: Ondanks ontslag, gaat Lucasfilm toch voor een Emmy voor Gina Carano

Gina Carano gaat op voor een Emmy

Lucasfilm ontsloeg de The Mandalorian-actrice, maar wil toch dat ze een prijs krijgt.

Jim Pedd, 11 mei 2021 om 14:45

Gina Carano mag dan wel ontslagen zijn bij The Mandalorian, dat wil niet zeggen dat Lucasfilm niet wil proberen dat ze een Emmy Award krijgt. Ze is namelijk onderdeel van de Emmy-campagne.
Lucasfilm hoopt dat Carano een Emmy krijgt voor de Best Supporting Actress en voert daar nu druk campagne voor. Dat terwijl ze dus wel ontslagen werd.

Emmy-campagne
Het tweede seizoen bracht Gina Carano weer terug als Cara Dune. Het personage beviel heel erg bij de fans, dus dat ze terugkeerde was niet vreemd. Maar actrice Carano plaatste op sociale media een rits berichten die als antisemitisch ervaren werden en ging vol in de aanval op mond- en neusmaskers.

Om die reden besloot Disney de actrice te ontslaan bij The Mandalorian. Het personage Cara Dune maakt geen deel meer uit van de toekomstplannen voor de franchise en haar merchandise is geannuleerd.

Desalniettemin toont Lucasfilm nu toch wat steun voor de actrice. Het is namelijk de hoop dat ze een Emmy kan krijgen voor haar bijrol in de serie. Zou dit dan het moment zijn waarop men iets meer gaat samenwerken en nader tot elkaar komt?
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Emmy, Gina Carano

Populair nieuws