search
Derde seizoen van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' zit vol met The Force
Series / Nieuws

Derde seizoen van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' zit vol met The Force

Keert de jonge Grogu dan terug in het derde seizoen van The Mandalorian?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dave Filoni belooft dat de Force sterk aanwezig zal zijn in het derde seizoen van The Mandalorian. Sinds de serie twee jaar geleden van start ging, is het publiek verliefd geworden op Mando en zijn partner in crime, Grogu (ofwel Baby Yoda).

Tijdens hun reis kwamen we er langzaam achter dat de jonge Grogu behoorlijk sterk is in de Force. En de twee gingen op zoek naar een meester die Grogu zou kunnen helpen zijn krachten te leren beheersen. In de finale van het tweede seizoen zagen we dan ook hoe Luke Skywalker de jonge Grogu meenam om zijn training te beginnen.

De Force
Tijdens een interview onthulde schrijver Dave Filoni bepaald niet veel over het nieuwe seizoen. Disney houdt het liefst zoveel mogelijk geheim. Maar:

"Er zitten heel veel nieuwe avonturen aan te komen. Ik moet voorzichtig zijn, dus ik kan eigenlijk niets specifieks benoemen. Maar laten we het zo zeggen: volgens mij is de Force straks heel sterk in dit seizoen."

Hoewel het derde seizoen in nevelen gehuld is, belooft dit in elk geval wel een gaaf nieuw seizoen voor de televisieserie!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen