Fan van 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Fan van 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws

The Witcher-fans moeten al lang wachten op een nieuw seizoen, maar dat lijkt er snel te komen.

Jim Pedd, 11 mei 2021 om 18:57

In december 2019 debuteerde het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher. Sindsdien werkt Netflix aan een tweede reeks, die wel heel lang op zich laat wachten.
Gelukkig werden afgelopen april, aan het begin van de maand, de opnames afgerond. Dankzij een update van showrunner Lauren S. Hissrich weten we nu dat de post-productie vergevorderd is. Dat belooft wat!

Dit jaar te zien
De showrunner plaatste een bericht op Twitter waarin ze schreef in Londen te zijn. "We zitten diep in de postproductie van het tweede seizoen van The Witcher en ik kijk er zo erg naar uit."Van Netflix weten we al dat het idee is dat de serie The Witcher in de tweede helft van dit jaar zijn tweede seizoen krijgt. Dat heeft ook al een synopsis:

Geralt is na de Battle of Sodden overtuigd van het idee dat Yennefer daar om het leven kwam. En dus neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis Kair Morhen.

Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent vechten om heerschappij buiten de muren van het kasteel, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze in zich heeft.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Seizoen 2, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws