Netflix heeft fantastisch nieuws voor fans van 'Lupin'

Netflix heeft geweldig nieuws voor fans van Lupin

De serie Lupin met Omar Sy krijgt een derde seizoen gegund van Netflix!

Jim Pedd, 12 mei 2021 om 11:51

Gisteren werd aangekondigd wanneer het tweede deel van Lupin te zien zal zijn op Netflix. Vandaag maakt Omar Sy de dag nog wat mooier: Hij kondigt namelijk aan dat er een derde seizoen komt.
De serie krijgt op 12 juni zijn tweede deel. Daarna volgt hopelijk snel ook het derde deel, dat nu door Omar Sy aangekondigd is op Twitter. "We kunnen niets voor jullie verborgen houden. Lupin deel 3 is bevestigd!" Check hier het bericht van de acteur op Twitter:Lupin deel 2
Aan het einde van het eerste deel zagen we hoe het zoontje van Assane Diop (Omar Sy) ontvoerd werd door de mensen van Hubert Pellegrini. Met zijn rug tegen de muur moet Assane een nieuw plan verzinnen om hem te redden en definitief wraak te kunnen nemen op Pellegrini.

De enige uitweg blijkt een plan te zijn waarmee Assane ook zijn eigen leven in gevaar brengt. Dat belooft dus wat voor het derde seizoen van de serie, dat voort zal borduren op deze verhaallijn.

Lupin werd op 8 januari van dit jaar gelanceerd op Netflix en bleek al snel een van de populairste series van de streamingdienst. Dat men een derde seizoen maakt, lag dus al in de lijn der verwachtingen.
Lees meer over: Lupin, Netflix, Omar Sy, Assane Diop

Populair nieuws