Netflix toont eerste blik op megahit 'Lupin' seizoen 2

Lupin onthult eerste beelden tweede seizoen

Netflix boekte met Lupin een van de grootste successen uit zijn geschiedenis en komt snel met een tweede deel.

Jim Pedd, 6 mei 2021 om 19:12

Netflix stelt dat Part 1 van Lupin de best bekeken Franse Original in de geschiedenis van het platform is. De eerste afleveringen zouden in een maand tijd maar liefst door 70 miljoen huishoudens bekeken zijn.
Daarmee was het de derde best bekeken Netflix Original ooit als je die maatstaf neemt. De verwachtingen van het tweede seizoen zijn dus groot, en Netflix hoopt die straks ook wel in te gaan lossen. Om ons vast warm te laten lopen, hebben we nu de eerste beelden van de nieuwe reeks.

Eerste beelden
Het verhaal volgt Assane Diop, een professionele dief en de enige zoon van een immigrant uit Senegal. Die reisde naar Frankrijk in de hoop daar een beter leven te vinden voor zijn kind.

Maar zijn werkgever framede Assane's vader voor een misdaad gepleegd door zijn werkgever, en die pleegde uiteindelijk zelfmoord. Aan Assane vervolgens de taak om wraak te nemen, wat hij doet door inspiratie te halen uit de boeken over meesterdief Arsène Lupin.Wanneer het tweede seizoen van de serie Lupin te zien is, weten we nog niet. De reeks wordt dit jaar nog verwacht.
Lees meer over: Lupin, Netflix, Omar Sy, Assane Diop

Populair nieuws