'Black Lightning'-ster wil spelen in de 'Painkiller' spin-off

Als Wallace Smith van Black Lightning de kans krijgt, speelt hij straks een rol in Painkiller.

Jim Pedd, 12 mei 2021 om 12:54

Black Lightning komt over een paar weken met de conclusie van het vierde seizoen tot een einde. Maar het verhaal eindigt daar nog niet helemaal.
Dit laatste seizoen was er namelijk ook een backdoor pilot voor een mogelijke spin-off rond Painkiller. Die zou dan draaien om Khalil Payne, a.k.a, Painkiller, gespeeld door Jordan Calloway.

Een rol krijgen
Ook acteur Wallace Smith, die in de serie Black Lightning de rol van Detective Hassan Shakur speelt, wil graag dat zijn personage de oversteek maakt.

"Voor mij als acteur, wil ik meer. En ik denk ook dat het personage dat kan gebruiken, en dat een spin-off als Painkiller dat zeker mogelijk zou moeten maken. Daarin zit een bepaalde dualiteit; hij heeft hulp nodig en ik denk dat Shakur dat heel goed heeft weten op te bouwen met de laatste paar afleveringen. Hij is iemand aan wie je je kan relateren en die kan helpen," aldus Smith.

Painkiller volgt Khalil Payne die een moordmachine genaamd Painkiller is. Hij worstelt met de daden uit zijn duistere verleden en de zaken die de uiterst dodelijke Painkiller heeft uitgevoerd. Maar vrede is niet makkelijk bereikbaar voor een persoon als hem.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Black Lightning, Painkiller, Wallace Smith, Arrowverse, The CW

Populair nieuws