search
'Obi-Wan Kenobi' brengt heel nieuwe acteur met zich mee
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' brengt heel nieuwe acteur met zich mee

Ewan McGregor mocht werken met een acteur op de set van Obi-Wan Kenobi die hij niet kende.

Acteur Ewan McGregor nam vorige week een volgens hem heel bijzondere scène op voor de serie Obi-Wan Kenobi. Hij acteerde met iemand met wie hij nooit eerder werkte.

McGregor keert straks terug voor de serie van Disney+, die zich tien jaar na de film Revenge of the Sith afspeelt. We zullen daarin zien hoe Obi-Wan Kenobi waakt over een jonge Luke Skywalker op woestijnplaneet Tatooine.

Veel bekenden, maar ook...
McGregor keert natuurlijk terug als Obi-Wan. Verder zijn Joel Edgerton en Bonnie Piesse te zien als Luke's oom en tante, Owen en Beru. En Hayden Christensen keert terug als Darth Vader.

Daarnaast zitten nog heel wat andere acteurs in de serie, waaronder Kumail Nanjiani, Indira Varma, Moses Ingram, Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Rupert Friend, Simone Kessell, Benny Safdie en Maya Erskine. Wie zij spelen is niet bekend.

Maar wellicht zit er iemand tussen die heel bijzonder is voor McGregor. Hij vertelde: "Ik mocht een heel bijzondere scène op 4 mei opnemen met iemand die ik heel speciaal vind in mijn leven. Meer dan dat kan ik je niet zeggen." Het ging "niet noodzakelijk" om iemand die familie van hem is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen