'Loki' krijgt opvallende poster van Disney+

'Loki' krijgt opvallende poster van Disney+

De serie Loki zal over een maand te zien zijn op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 13 mei 2021 15:49

Nog pakweg een maand en dan kan je de serie Loki streamen op Disney+. Vandaag heeft de streamingdienst samen met Marvel Studios in het kader van die aanstaande release een nieuwe poster vrijgegeven.
De poster zet Tom Hiddleston als Loki helemaal centraal en op de achtergrond zien we een vrij vreemde, cartoonklok. Dat belooft wat voor de serie. Hieronder kan je de poster bekijken:Plot van Loki
De serie pikt de draad op na de ontsnapping van Loki aan de Avengers in de film Avengers: Endgame. Aan het einde van die film wist hij te ontkomen met behulp van de Tesseract. Het schijnt dat de serie de draad direct daarna oppikt.

Loki had namelijk niet mogen ontsnappen en doordat hij dat wel deed, kruist hij het pad met de Time Variance Authority. Precies een organisatie waarmee je niet het pad wil kruisen en eentje die het multiversum en de orde van tijd probeert te bewaken.

Samen met hen, en onder leiding van agent Mobius M. Mobius (Owen Wilson) moet Loki dat repareren dat gebroken is, of anders gewist worden uit de realiteit. Vanaf 9 juni te zien op Disney+.
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Owen Wilson, MCU

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws