'Obi-Wan Kenobi' geeft hoofdpersoon een andere look

Nieuwe look voor Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor zal er net iets anders uitzien in de Obi-Wan Kenobi-serie.

Jim Pedd, 13 mei 2021 om 16:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi in een gelijknamige Star Wars-serie voor Disney+. McGregor was deze week als gast te zien bij Jimmy Kimmel Live en vertelde daar over de serie.
McGregor gaf het interview vanuit zijn kleedkamer op de set van Obi-Wan Kenobi, compleet met posters van de drie films waarin hij de rol van Kenobi speelde: The Phantom Menace, Attack of the Clones en Revenge of the Sith. Dat het gesprek ook over Star Wars zou gaan was dus onvermijdelijk.

Andere look
"Het was goed, het voelt geweldig," vertelde McGregor over zijn aanstaande terugkeer.

"Ik moet zeggen dat ik het echt leuk heb. Het kostuum is waarschijnlijk wat anders dan je misschien zou verwachten. Om weer in de rol te mogen duiken, laten we zeggen dat 't geweldig is. Het is heel gelaagd, het voelt goed. De scenario's zijn goed, en er zijn fantastische mensen om mee te werken. Dus ik heb een geweldige tijd hier."

Helaas vertelde de acteur nog niet waar de serie over gaat. We weten dat Obi-Wan Kenobi in de tijd dat de serie zich afspeelt, waakt over de jonge Luke Skywalker, en dat Hayden Christensen terug is als Darth Vader.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor, Hayden Christensen

Populair nieuws