search
'Doctor Who'-reünie gecancelled vanwege grote controverse
Series / Nieuws

'Doctor Who'-reünie gecancelled vanwege grote controverse

Acteur John Barrowman ligt niet zo lekker en dus keert hij even niet terug.

Lang werkte de BBC samen met Big Finish Productions aan een terugkeer voor John Barrowman als Captain Jack Harkness en David Tennant als de Tenth Doctor in een audio-avontuur rond Doctor Who. Maar die komt er niet.

Big Finish Productions laat namelijk weten dat de terugkeer voorlopig niet uitgezonden wordt. "Big Finish heeft besloten om Torchwood: Absent Friends niet uit te zenden en is voorlopig niet van plan dat te doen."

Grote controverse
Dat komt vooral doordat acteur John Barrowman het middelpunt van een grote controverse is geworden. Hij bleek zijn penis op de filmset van Doctor Who uit zijn broek te hebben gehaald en die op de schouder van een vrouwelijke co-ster gelegd te hebben.

Een vrij bizar moment dat niet op zichzelf staat; bizar genoeg bleek later dat hij vaker dit soort dingen had gedaan. Hier is Barrowman ook op aangesproken door de BBC en de producenten van Doctor Who.

Ook bood de acteur nogmaals via sociale media zijn excuses aan. Hij zegt sinds hij die in november 2008 aanbood, niet meer zulke dingen gedaan te hebben. Toch ligt hij niet zo lekker en is nu dus besloten de aflevering te cancellen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen