search
'Game of Thrones: House of the Dragon' wordt helemaal gestoord
Series / Nieuws

'Game of Thrones: House of the Dragon' wordt helemaal gestoord

De serie House of the Dragon volgt de compleet doorgedraaide familie Targaryen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met House of the Dragon laat HBO duidelijk zien waar haar prioriteiten liggen voor de toekomst. De televisiezender maakt deze spin-off van Game of Thrones en hoopt er nog veel te kunnen maken de komende jaren.

WarnerMedia's CEO Jason Kilar vertelde tijdens een virtueel panel dat de serie helemaal gestoord moet worden. Hij laat weten "helemaal opgewonden" te zijn.

Gestoorde familie
"Ik vind het zo tof omdat de wereld die bestaat in Westeros en het bredere landschap en de personages zo goed zijn", vertelde Kilar. "De familie Targaryen is zo gek als je ze maar vindt. Het is letterlijk de essentie van een goede dramaserie."

De serie is de eerste spin-off van Game of Thrones die HBO maakt, maar zeker niet de enige. Volgens HBO-baas Casey Bloys kunnen we de komende jaren heel wat nieuws verwachten in de franchise.

Er wordt namelijk naast House of the Dragon gewerkt aan nog eens zes andere series in de franchise, waaronder eentje die draait om Dunk & Egg. Egg was een koning die 90 jaar voor Game of Thrones leefde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen