CBS cancelt verschillende series en sluit deal met Paramount+

CBS cancelt verschillende series

CBS ziet geen brood meer in verschillende van haar series en stuurt ze naar de eeuwige jachtvelden...

Geoffrey Ketels, 17 mei 2021 om 14:31

CBS heeft bekend gemaakt dat verschillende van haar series geen vervolg meer zullen krijgen. Vooral voor liefhebbers van komedieseries is er slecht nieuws.
In eerste instantie heeft CBS bekend gemaakt dat de komedieserie The Unicorn geen vervolg meer zal krijgen. De reeks kon slechts rekenen op 3,61 miljoen kijkers en dat bleek onvoldoende te zijn om een derde seizoen te kunnen krijgen. Helemaal als een verrassing komt dit ook eigenlijk niet, want de reeks was de slechtst bekeken serie op het Tiffany-network.

All Rise
Niet alleen The Unicorn zien we niet meer terug. Dat geldt ook voor de dramaserie All Rise. Deze dramaserie kon gemiddeld rekenen op 40,1 miljoen kijkers. Daarmee heeft ze de titel gekregen van één van de slechtst bekeken gescripte series van CBS.

Er zijn ook verschillende series die niet zijn gecancelled, maar die wel de overstap zullen maken van CBS naar Paramount+. Het gaat hierbij dan om namen als Seal Team en Clarice.

Voor Seal Team betekent bovenstaande dat het vijfde seizoen te bekijken zal zijn bij Paramount. Dat geldt dus ook voor het tweede seizoen van de serie Clarice.

Lees meer over: The Unicorn, serie, series, CBS

Populair nieuws