'Gotham'-fans voeren campagne voor een revival

'Gotham'-fans voeren campagne voor een revival

Keert de serie Gotham straks terug op televisie? Als het aan deze fans ligt wel.

Jim Pedd, 17 mei 2021 18:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Twee jaar na het einde van de Batman-prequel Gotham, voeren fans campagne voor een revival. De hashtag #SaveGotham werd trending op Twitter.
De serie werd in 2014 gelanceerd op Fox en kwam na vijf seizoenen in 2019 tot een einde. Er is geen enkele indicatie dat Gotham door gaat met een nieuw seizoen of met een spin-off, maar dat weerhoudt duizenden fans er niet van om campagne te voeren voor die revival.

Een revival?
Fans voeren op sociale media nu druk campagne voor een revival. We doen een greep uit de vele berichten die op Twitter verschenen:De serie Gotham werd ontwikkeld door Bruno Heller en speelt zich jaren voordat Bruce Wayne in de huid van Batman kruipt af. Verder volgen we James Gordon, die als een mentorfiguur dient voor Bruce, maar ook zien we Harvey Bullock, Alfred Pennyworth, Penguin, Riddler, Selina Kyle en zelfs de Joker voorbij komen.

Gotham eindigde ermee dat Bruce Wayne voor het eerst het kostuum van de Dark Knight aantrok. Een zesde seizoen zou dat verhaal voortgezet hebben. Wie weet dat het de fans wel lukt?
Lees meer over: Gotham, Fox, Revival, SaveGotham, David Mazouz

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws