search
'Star Trek: Discovery'-actrice over haar terugkeer
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery'-actrice over haar terugkeer

Michelle Yeoh denkt dat het goed kan dat ze terugkeert: haar personage moet meer te doen krijgen in #StarTrek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery-fans moesten afscheid nemen van Michelle Yeoh in het derde seizoen van de serie. Maar de actrice laat weten dat haar personage vermoedelijk terugkeert.

De voorgestelde serie Section 31, waarin Yeoh's personage Philippa Georgiou de hoofdrol zou hebben, lijkt voorlopig uitgesteld. Vooral nu er aan maar liefst vijf andere series gewerkt wordt. Desalniettemin denkt de actrice dat ze terugkeert.

Een terugkeer
"We weten allemaal dat het portaal je weegt en bekijkt of je een tweede kans verdient. En dat is denk ik waar we allemaal op hopen in het leven als we iets misdaan hebben, dat we een tweede kans krijgen en daarmee mogelijk ook vergiffenis," aldus Yeoh.

Dat vindt ze dan ook erg interessant voor Georgiou: "Het laatste moment waarin ze met Michael Burnham sprak was prachtig. Echt buitengewoon. Het waren twee mensen die eindelijk accepteerden van elkaar wie ze waren."

De vraag is natuurlijk vooral wanneer ze terugkeert. Volgens Yeoh "hebben mijn uitvoerend producenten en showrunners en schrijvers nog een heleboel in petto voor dit buitengewone personage."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen