search
Waarom 'Master of None' van perspectief wisselt
Series / Nieuws

Waarom 'Master of None' van perspectief wisselt

Waarom doet de serie Master of None het helemaal anders nu met zijn derde seizoen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Master of None keert snel terug op Netflix, met een geheel verrassend en onverwacht derde seizoen. Daarin ligt de focus op het personage Denise. Maar waarom volgen we haar ineens?

De serie Master of None was een groot succes, mede door het heerlijk lichtvaardige werk van acteur Aziz Ansari, die de hoofdrol van Dev Shah speelde. Hij was sceptisch dat er een derde seizoen zou komen, en toen het nieuwe seizoen werd aangekondigd bleek dan ook dat de reeks niet meer focust op Dev.

Denise centraal
De makers van Master of None leggen uit waarom ze zich nu richten op het personage Denise, gespeeld door Lena Waithe. Naast haar speelt actrice Naomi Ackie de rol van Alicia, de liefde van Denise. De vijf afleveringen dragen de naam Moments in Love en laten het huwelijk van de twee vrouwen zien, evenals hun reis richting het krijgen van een kind.

"Als je terugkijkt naar de oude interview die we voor het tweede seizoen hebben gedaan, dan denk ik dat we duidelijk verteld hebben dat we geen nieuwe reeks wilden maken als dat een herhaling van zetten zou zijn," aldus Ansari.

"We hadden eigenlijk alles verteld wat we konden vertellen over een man van in de dertig, die alleenstaand is in New York en voedsel eet en rond rent."

En dus ligt er nu een andere focus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen