search
Nog een crossover tussen 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead'?

Nog een crossover tussen 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead'?

Het lijkt erop dat we zomaar nog een crossover kunnen krijgen in Fear the Walking Dead.

Jim Pedd
Fear the Walking Dead biedt June wat afsluiting voor het overlijden van haar echtgenoot John Dorie, door diens vader John Dorie Senior te introduceren. Terwijl zij achter de cultus van Teddy aan gaan, worstelt Sherry met haar eigen demonen. Zij blijkt een plan te hebben dat tot een nieuwe crossover met The Walking Dead zou kunnen leiden.

Eerder was het Morgan die The Walking Dead verliet, om ineens naar Fear the Walking Dead te verhuizen. In het vijfde seizoen volgde Dwight in de voetsporen van Morgan, nadat hij op zoek ging naar Sherry. Sherry kwam ook uit die serie, waarin ze een van de 'vrouwen' van Negan was.

Weer terug?
De afgelopen tijd is het gedrag van Sherry in Fear the Walking Dead vrij bizar en onvoorspelbaar geweest. Dat lijkt grote gevolgen te gaan hebben voor haar plek in de serie.

In de serie leren we namelijk dat ze van plan is om Negan te doden. "Ik moet de man die schuldig is aan dit alles doden. Ik ga hem vinden en een kogel door z'n kop schieten", zegt ze op een gegeven moment.

Hoewel Sherry aan het einde van de aflevering die plannen laat gaan (mede dankzij John Dorie Sr.), zou dit zomaar het begin kunnen zijn van een kleine nieuwe crossover. Wellicht dat ze dus de oversteek terug maken!Aanbevolen artikelen