CBS geeft verschillende (komedie)series een extra seizoen

CBS geeft (komedie)series een extra seizoen

Er is ook goed nieuws nadat eerder verschillende CBS-series werden gecancelled...

Geoffrey Ketels, 17 mei 2021 om 15:11

CBS heeft na het cancellen van verschillende series bekend gemaakt dat er ook enkele reeksen al zeker één extra seizoen zullen krijgen.
In eerste instantie zullen we Drew en Gina met zekerheid terug zien keren met een gloednieuw seizoen in 2021-2022. De serie B Positive is namelijk vernieuwd en krijgt een tweede seizoen. De komedie slaagde er in om met haar eerste seizoen gemiddeld zo'n slordige 4,65 miljoen kijkers aan te trekken. De finale aflevering van het huidige seizoen is deze week te zien bij CBS.

United States of Al
Niet alleen B Positive heeft goed nieuws ontvangen van CBS. Datzelfde geldt ook voor de serie United States of Al. Deze reeks zal namelijk ook met absolute zekerheid een vervolg krijgen. Ook voor Riley en Al is het verhaal dus nog helemaal niet afgelopen!

Voor deze laatste serie staat de teller inmiddels op zeven van de dertien afleveringen die van het eerste seizoen zijn uitgezonden. De reeks doet het echter goed met 5,24 miljoen kijkers voor die eerste zeven afleveringen.

Fans van de hierboven aangehaalde series kunnen alvast opgelucht ademhalen. Het einde is namelijk duidelijk nog helemaal niet in zicht!

Lees meer over: CBS, serie, series, CBS serie, CBS series, B Positive, United States of Al

Populair nieuws