Hoe gaat 'Sex and the City' om met dit verlies

Hoe gaat 'Sex and the City' om met dit verlies

De serie moet het doen zonder Samantha Jones, hoe gaat men daarmee om?

Jim Pedd, 18 mei 2021 om 12:45

HBO Max-baas Casey Bloys sprak over de reboot die men ontwikkelt van Sex and the City. Hij vertelde de manier waarop men om zal gaan met Kim Cattrall's afwezigheid.
De tien afleveringen die in de maak zijn, en de titel And Just Like That... krijgen, hebben hoofdrollen voor Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Maar er ontbreekt iemand, namelijk Kim Cattrall, a.k.a. Samantha Jones.

Hoe dan?
De afwezigheid van de actrice in de serie is een groot verlies. Maar Bloys denkt dat er een prima oplossing voor bedacht is.

"Net als in het echte leven, komen mensen in je leven en verdwijnen ze weer. Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen beginnen", begon Bloys.

"Dus ik denk dat het allemaal heel erg laat zien hoe het leven echt is." De serie draait straks om hoe het is om een vijftigjarige vrouw in New York City te zijn. "Dus het zal ook heel organisch voelen. De vrienden die je had toen je 30 was, zijn vermoedelijk niet dezelfde vrienden die je hebt als je vijftig bent."

Kortom: druk hoeft niemand zich te maken over de revival van Sex and the City. Het komt allemaal goed!
Bron: Jezebel

Lees meer over: Sex and the City, HBO Max, Kim Cattrall, Casey Bloys, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis

Informatie over de serie: Sex and the City

Populair nieuws