'Black-ish'-fan? Dan hebben we slecht nieuws

'Black-ish'-fan? Dan hebben we slecht nieuws

De serie Black-ish krijgt misschien nog wel een nieuw seizoen; daarna is het echt gedaan.

Jim Pedd, 18 mei 2021 om 13:53

Kenya Barris laat weten dat de serie Black-ish eindigt met zijn achtste seizoen op ABC. Daarmee komt er een einde aan een baanbrekende serie.
Barris, bedenker van de serie op ABC, vertelde dat er een achtste seizoen besteld was. Maar dat het ook het laatste seizoen zal zijn. De serie werd niet meteen gecancelled, zodat het team de kans kon krijgen om de boel netjes af te ronden.

Richting het einde werken
"Tegenwoordig is het zeldzaam om te mogen beslissen wanneer je serie tot een einde zou moeten komen en we zijn dankbaar dat ABC het mogelijk maakt voor ons een laatste seizoen te maken dat precies doet wat wij willen - en dat we dat weer mogen doen met de buitengewone cast die al sinds het begin bij ons is," schreef Kenya Barris in een caption op Instagram.

"Deze serie heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd en ik ben zo trots op de gesprekken die we hebben helpen beginnen," schreef Barris verder. "Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder ons publiek en onze supporters die de serie elke stap weer enorm aangemoedigd hebben."

Black-ish is een van de meest populaire series van de afgelopen jaren op ABC. Check hier het bericht van Barris op Instagram:


Lees meer over: Blackish, ABC, Kenya Barris, Einde

Informatie over de serie: Black-ish

Populair nieuws