search
'Loki' zet het Marvel Cinematic Universe op z'n kop
Series / Nieuws

'Loki' zet het Marvel Cinematic Universe op z'n kop

De serie Loki zal een heel nieuw hoekje van het MCU op gaan bouwen op Disney+.

Loki-schrijver Michael Waldron laat weten dat het Marvel Cinematic Universe straks weer flink uitgebreid wordt als hij eenmaal klaar is. Er wordt een heel nieuw hoekje opgebouwd.

De serie staat op het punt van beginnen. Over iets meer dan twee weken, op 9 juni, debuteert de eerste van zes afleveringen. In de serie zal Loki door het multiversum reizen, in opdracht van de Time Variance Authority.

Helemaal op de kop zetten
Waldron sprak met Entertainment Weekly over de serie Loki. Hij vertelde dat hij de serie op een mooie manier mocht pitchen: "ik vroeg: 'Wat als dit de beste serie ooit zou zijn?' Ik denk dat dit letterlijk mijn pitch was. Mijn pitch voor de serie was een soort grote, gestoorde tijdreis-serie."

"Loki is een personage dat altijd worstelt met zijn eigen identiteit, en de TVA is - dankzij hun werk - uniek geplaatst om Loki een spiegel voor te houden en hem te confronteren met wie hij echt is en wie hij had moeten zijn."

Interessant is vooral dat de serie een nieuwe wereld opbouwt. "De TVA is een geheel nieuwe wereld met een nieuwe cast aan personages en dat voelt het meest opwindend aan de serie; het bouwen van een nieuw hoekje van het MCU."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen