search
'The Boys' toont gewelddadige Soldier Boy
Series / Foto's

'The Boys' toont gewelddadige Soldier Boy

De serie The Boys komt eraan met een behoorlijk gewelddadige derde seizoen op Amazon Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was een grote verrassing toen Jensen Ackles gecast werd in het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video. Hij werkte immers al jaren samen met maker Eric Kripke, dus dat de twee weer zouden samenwerken was geen verrassing.

Ackles heeft speciaal voor het derde seizoen van de serie een enorme baard laten groeien en is naast acteur Jack Quaid te zien in de serie. De twee lachen hier vrolijk samen, maar komen straks lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Gevaarlijke Soldier Boy
Quaid speelt een van 'The Boys' in de serie die het opnemen tegen de superhelden; een van die helden wordt gespeeld door Ackles - die is Soldier Boy. En die was een van de oorspronkelijke helden, die ook bloedje gevaarlijk is en nergens voor terugdeinst.

Soldier Boy is er namelijk een van de 'oude stempel' die vindt dat hij alles moet doen om maar de wereldvrede te bewerkstelligen. Hieronder het beeld van de twee samen:

Bekijk op instagram


Eric Kripke vertelde al dat Jensen geen leuke man speelt: "Ik denk dat iedereen verwacht dat Jensen een goeierik zal zijn, maar die mensen zullen allemaal behoorlijk teleurgesteld zijn."

Dat belooft wat voor het derde seizoen van de serie, dat in de loop van dit jaar te zien zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen