Immens populaire verfilming 'Sweet Tooth' onthult nieuwe trailer

Sweet Tooth van Netflix krijgt nieuwe trailer

Ben je al klaar voor de release van Sweet Tooth? Een aparte Netflix-serie die zeker de moeite waard lijkt.

Jim Pedd, 18 mei 2021 om 18:08

Een van de meest populaire comics die DC's Vertigo Imprint gemaakt heeft, komt snel naar het kleine scherm. Netflix verfilmt namelijk de serie Sweet Tooth en heeft daar een nieuwe trailer voor vrijgegeven.
Sweet Tooth krijgt in zijn eerste seizoen acht afleveringen. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Jeff Lemire, debuteert in de loop van juni op Netflix. Een van de producenten is niemand minder dan Marvel-ster Robert Downey Jr.

Sweet Tooth-trailer
Netflix begint deze week al meteen goed, met nieuwe beelden voor Sweet Tooth. Die zien er behoorlijk tof uit en schetsen een goed beeld van de wereld die ons te wachten staat. En waar de boel ook heen gaat.

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Er ontstaan hybride wezens, mengelingen tussen mensen en dieren. We volgen in Sweet Tooth het jongetje Gus, die een gewei heeft en op wie gejaagd wordt. Hij wordt door de mensen in de trailer een 'enemy child' genoemd en dat belooft niet veel goeds.

De trailer laat ook meteen zien dat de serie bij vlagen nog best gruwelijk is, want niemand schrikt ervoor terug de arme hybride kinderen aan te vallen. Hieronder zie je de nieuwe beelden. Vanaf 4 juni is de serie te streamen.

Lees meer over: Sweet Tooth, netflix, DC Comic, Vertigo, Jeff Lemire, Robert Downey Jr

Populair nieuws