'The Walking Dead' krijgt bruut en superduister laatste seizoen

The Walking Dead wordt bruut en duister

Het laatste seizoen van de serie The Walking Dead wordt echt keihard en duister.

Jim Pedd, 19 mei 2021 om 13:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead-baas Scott Gimple is tegenwoordig verantwoordelijk voor alle series die in de franchise gemaakt worden. Hij gaat nu in op het aankomende laatste seizoen van de serie.
Dat seizoen gaat in de loop van augustus van start op AMC en pikt de draad direct na het einde van het tiende seizoen op. We zullen zien hoe de groep probeert te overleven na alle problemen in de strijd tegen de Whisperers. Ook zien we nu de Reapers die het voorzien hebben op Maggie en haar vrienden en we krijgen te zien hoe zij omgaat met het feit dat ze in hetzelfde gebied moet wonen als Negan.

Extreem duister
Volgens Gimple wordt het elfde seizoen snel duister. "Het wordt niet helemaal duister. Er is wat zonneschijn tussen de schaduwen door. Maar de duistere momenten zijn erg, erg, erg, erg duister."

Het nieuwe seizoen wordt bovendien bruut, maar desalniettemin "is het niet alleen maar duister. Er zitten ook wat lichtpuntjes in."

"Er zitten echt wat behoorlijk brute dingen in, die ook direct impact hebben op onze meest geliefde personages en te maken met hun geschiedenissen", aldus Gimple. We mogen dus intense bedreigingen verwachten, die "zowel te maken hebben met de intense emoties die erachter zitten, en de geschiedenissen van de verschillende personages."
Bron: TWD Universe

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws