search
'Master of None' seizoen 3 was een vreselijk idee
Series / Nieuws

'Master of None' seizoen 3 was een vreselijk idee

Aziz Ansari vindt het derde seizoen van Master of None een vreselijk idee. Op papier.

Master of None krijgt eindelijk zijn langverwachte derde seizoen. Aziz Ansari, die de serie maakt, zegt tijdens een interview dat het op papier een verschrikkelijk idee is om de focus te verleggen naar het personage Denise van actrice Lena Waithe.

De eerste twee seizoenen werden erg goed bekeken en goed ontvangen. Maar na het tweede seizoen liet Ansari weten dat hij niet overtuigd was van een derde seizoen. Hij had alles wat hij wilde vertellen over zijn personage Dev wel verteld. Daarom was het ook zo'n verrassing dat nu toch een derde seizoen komt.

Derde seizoen
In het derde seizoen van Master of None ligt de focus op Denise en Alicia, die proberen een kind te krijgen. Het seizoen heet nu Master of None Presents: Moments in Love.

"Op papier klinkt het als een verschrikkelijk idee," begon Ansari. "Oh, ik zit niet meer in de serie! We gaan drie minuten zien hoe ze de was ophangen. Het was een beetje eng omdat we niet gingen doen wat we eerder gedaan hadden."

"Maar de eerste keer dat we het lazen, zat ik niet alleen met Lena maar met een andere vrouw die haar werk voor haar deed. En toen merkten we: 'Woah, dit gaat werken. Dit wordt heel cool'."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen