'Peaky Blinders' brengt een zeer geliefde oude bekende terug

Paul Anderson is weer te zien als het fanfavoriete personage Arthur Shelby.

Jim Pedd, 19 mei 2021 15:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hebben steeds meer zin in het zesde en laatste seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders. Dat seizoen wordt nog opgenomen en vandaag zien we een gave terugkeer!
Vandaag heeft BBC One een foto van de serie vrijgegeven. Op die foto zien we niemand minder dan Arthur Shelby, gespeeld door Paul Anderson. Hij draagt een witte sjaal en zijn pak zit behoorlijk slordig. Een look die niet goed past bij de gewoonlijk nette kleren die hij droeg.

Nieuwe foto
Hieronder kan je de nieuwe foto zien van Arthur Shelby in het zesde seizoen:Dat Arthur er tegenwoordig zo bij loopt, zou te maken kunnen hebben met de gebeurtenissen in het vijfde seizoen. Daarin kregen we namelijk te zien dat zijn relatie met echtgenote Linda minder sterk was. Ze was helemaal niet meer blij met hem en hun huwelijk.

Het zesde seizoen van de serie staat gepland als het laatste, maar het verhaal wordt voortgezet in andere media. Zo schijnt het de bedoeling te zijn om een film te maken. Dat nadat showrunner Steven Knight eerder zei dat er een zevende seizoen kon komen.
Lees meer over: Peaky Blinders, Paul Anderson, BBC, BBC One, Arthur Shelby, Steven Knight

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws