Actrice voor het eerst over haar vertrek bij 'The Witcher: Blood Origin'

Actrice over vertrek The Witcher: Blood Origin

Actrice Jodie Turner-Smith vertrok bij The Witcher: Blood Origin, helaas, en daar vertelt ze voor het eerst over.

Jim Pedd, 19 mei 2021 om 16:43

Actrice Jodie Turner-Smith vertelde voor het eerst over het feit dat ze niet langer te zien zal zijn in de hoofdrol in de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix.
De opnames van de serie zouden snel van start gaan, maar moesten "iets" uitgesteld worden. Daardoor had Jodie Turner-Smith geen ruimte meer in haar agenda om de afleveringen op te nemen. Daardoor moet er een nieuwe hoofdrolspeler gevonden worden voor de rol van Eile die zij zou spelen.

Enorm teleurgesteld
Tijdens een interview met Entertainment Tonight vertelde Turner-Smith dat ze het enorm jammer vindt. "Ik denk dat het niet voor het eerst in mijn leven is dat ik een moeilijke keuze moest maken. En dit zijn van die keuzes waar je soms tegenaan loopt, wat ook komt door mijn leven en hoe mijn leven loopt."

Dat ze de gesprekken mocht voeren over een verschijning in de serie, maakte haar dan ook erg blij. "Maar helaas was dit niet voor mij bedoeld, dat is ook hoe ik er in sta. Ik ben heel benieuwd wat hierna komen gaat."

The Witcher: Blood Origin is een prequelserie die kijkt naar de eerste Witcher, en speelt zich 1200 jaar voor The Witcher af. De serie wordt gemaakt door Declan de Barra als showrunner.
Bron: ET

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Jodie Turner Smith, Netflix, Declan de Barra

Populair nieuws