search
Krijgt topserie 'The A-Team' een reboot met de oorspronkelijke cast?
Series / Nieuws

Krijgt topserie 'The A-Team' een reboot met de oorspronkelijke cast?

Er is niets wat ze niet kunnen fiksen, dus je zou wel verwachten dat een reboot mogelijk is.

Wat reboots en revivals betreft, zijn het toptijden op televisie op dit moment. Denk maar aan de reboots van onder meer Walker, Texas Ranger, Battlestar Galactica en Rugrats die in de maak zijn. Maar er moet nog meer mogelijk zijn toch?

Een van de series waarvan je bijna zou verwachten dat deze ook een reboot krijgt, is The A-Team. Maar tijdens een interview met PopCulture vertelde ster Mr.T dat een revival mogelijk niet heel kansrijk is. Bovendien was hij kritisch op de rebootfilm die Joe Carnahan maakte.

Meer The A-Team?
"Wellicht dat ze willen proberen het een reboot te geven, maar dat zou niet hetzelfde zijn. Er is niets zo mooi als het echte werk. Ze probeerden het al met die film, maar die werkte niet echt", begon Mr. T.

"Wij hadden een bepaalde chemie, en waren elke dinsdagavond op de televisies bij mensen thuis te zien. Mensen kregen de kans om ons te leren kennen, te weten wat belangrijk was voor ons. Ik had ook oprecht een goede band met Dwight Schultz die Murdoch speelde, en met Dirk Benedict, Faceman, en Hannibal, George Peppard. We hadden gewoon heels terk die chemie."

"Het mooiste van The A-Team vond ik ook dat wij veteranen speelden. Toen we niet bezig waren met de opnames kregen we de kans om langs een veteranenziekenhuis te gaan. Ik vind het ook tof dat we niemand doodden in de serie. We vuurden heel wat kogels af, hebben heel wat dingen opgeblazen, maar het A-Team vermoordde niemand. We gingen ook langs scholen en vertelden kinderen dat ze die af moesten maken. Geen drugs gebruiken, luisteren naar je ouders, dat soort dingen. Het zou nogal tegenstrijdig zijn als ik die boodschap uit zou dragen, en vervolgens op televisie de hele dag mensen dood zou schieten."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen