search
Netflix voegt in juni tientallen series nieuw toe
Series / Featured

Netflix voegt in juni tientallen series nieuw toe

Het wordt echt weer helemaal top op Netflix; check hier alle nieuwe series.

Juni wordt druk qua series als we zo kijken naar Netflix. Vandaag zetten we de vele aankomende releases voor je op een rij. Ga er maar vast voor zitten, want het wordt een drukke maand!

The Real Housewives of Atlanta; vanaf 1 juni: Catfights en carrièreblunders voeren de dramatiek op in het derde seizoen van Real Housewives: de hoogte- en dieptepunten van het leven in de chicste buurten van Atlanta.

StartUp; vanaf 1 juni: Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.

Total Drama seizoen 2; vanaf 1 juni: Hartverwarmende momenten worden afgewisseld met haat, manipulatie, sabotage en gebroken relaties in deze geanimeerde parodie op realityshow competities.

Summertime seizoen 2; vanaf 3 juni: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

The Walking Dead seizoen 10, vanaf 4 juni: Het tiende seizoen van de zombieserie duikt weer volop in de gevaarlijke situaties, vooral met de Whisperers.

Sweet Tooth seizoen 1; vanaf 4 juni: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

Human: The World Within seizoen 1; vanaf 4 juni: Baanbrekende wetenschap en meeslepende persoonlijke verhalen komen samen in deze verhelderende docuserie over de fantastische werking van het menselijk lichaam.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1; vanaf 9 juni: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2; vanaf 11 juni: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1; vanaf 14 juni: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1; vanaf 15 juni: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Let's Eat seizoen 1; vanaf 15 juni: Een gescheiden vrouw leert met wat hulp van haar buren de balans te vinden tussen alleen wonen en goed eten.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Penguin Town seizoen 1; vanaf 16 juni: In een Zuid-Afrikaans stadje komt een gigantische groep met uitsterven bedreigde penguins samen om een partners te vinden, een gezin te stichten en te mixen met de locals.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

The Gift seizoen 3, vanaf 17 juni: Atiye probeert haar dochter Aden te bereiken en komt voor een groot dilemma te staan. Duistere krachten proberen namelijk de kosmische krachten van Aden te gebruiken om de wereld te vernietigen.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

The Last Kingdom seizoen 4, vanaf 22 juni: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.
Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen