search
'Friends' is terug in eerste trailer!
Series / Trailer

'Friends' is terug in eerste trailer!

Friends: The Reunion onthult nu zijn eerste beelden in een gloednieuwe trailer.

HBO heeft een trailer vrijgegeven voor de aankomende Friends: The Reunion-special op HBO Max. De special brengt de oorspronkelijke cast, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer allemaal terug.

Zij speelden tussen 1994 en 2004 de hoofdrollen in de serie, en maakten 236 afleveringen. Speciaal voor HBO Max keerden ze terug op de set waar al die afleveringen opgenomen zijn. De special is op 27 mei te zien en werd geregisseerd door Ben Winston.

De eerste trailer
Hieronder zie je de eerste trailer van de Friends-terugkeer:Naast de zes hoofdrolspelers van Friends brengt de special ook een hele rits gastacteurs terug. Voor een deel zijn het castleden die een gastrol hadden, waaronder Tom Selleck, Maggie Wheeler, Elliott Gould, Christina Pickles en ook Reese Witherspoon. Maar ook zijn er beroemdheden die een band hebben met de serie, waaronder Justin Bieber, BTS, James Corden en ook Kit Harington.

Dat zoveel gastacteurs in de special te zien zijn is tof, maar geeft sommige fans ook zorgen, want de special duurt slechts een uur. De hoop is dat al die gaststerren niet te veel tijd opsnoepen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen