'Peacemaker' krijgt een grappige foto van James Gunn

James Gunn deelt setfoto Peacemaker

Begin volgend jaar gaat de serie Peacemaker van start op HBO Max, een serie gemaakt door James Gunn.

Jim Pedd, 20 mei 2021 om 13:06

Deze zomer ontmoeten we Peacemaker. Een personage gespeeld door acteur John Cena in de film The Suicide Squad. Daarna krijgt het personage van Cena een eigen serie op HBO Max.
In de serie volgen we Peacemaker, de gehelmde held die nergens voor terugdeinst om vrede te realiseren, ook als hij daarvoor mensen moet vermoorden. De serie werd in september vorig jaar aangekondigd en wordt op dit moment opgenomen.

Een setfoto
Naast hoofdrolspeler John Cena, zijn in de serie ook hoofdrollen weggelegd voor Danielle Brooks, Robert Patrick, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Chris Conrad, Christopher Heyerdahl en Steve Agee. Gunn bevestigde recent al dat de serie in januari 2022 begint en dat hij nu al plannen heeft voor meerdere nieuwe seizoenen.

Op dit moment is hij echter nog bezig met de eerste tien afleveringen van Peacemaker. Daarvan deelde hij op Twitter een foto:Heel veel laat het beeld natuurlijk niet zien, al zie je een heel klein stukje van Cena op de foto. Hij heeft duidelijk een bloederige snee op de zijkant van zijn gezicht. Eerder zagen we op setfoto's ook al dat het personage onder het bloed zit.

Dat belooft dus wat voor de serie Peacemaker op HBO Max. In augustus debuteert het personage in de film The Suicide Squad.
Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, James Gunn, John Cena, The Suicide Squad

Populair nieuws