search
Batman krijgt een eigen serie op HBO
Series / Nieuws

Batman krijgt een eigen serie op HBO

De Dark Knight van DC keert terug naar televisie in een gloednieuwe animatieserie.

De Dark Knight keert terug naar de wereld van animatieseries. Warner Bros. heeft een volledig eerste seizoen besteld van Batman: Caped Crusader, een nieuwe animatieserie die zowel op Cartoon Network als op HBO zal debuteren.

De serie wordt gemaakt door drie grote namen in Hollywood: Bruce Timm (die ons Batman: The Animated Series bracht), J.J. Abrams en Matt Reeves. Samen zullen ze de serie leiden.

Nieuw verhaal
Batman: Caped Crusader vindt de mythologie van Batman opnieuw uit voor televisie. Met behulp van hypermoderne animatietechnieken brengt de serie de grote schurken die vleesmuisman teisteren opnieuw tot leven.

"Het is altijd leuk om de fans te kunnen voeden in hun eeuwigdurende behoefte naar meer Batman," vertelt WarnerMedia Upfronts-baas Tom Ascheim samen met Sam Register. "Batman: Caped Crusader is zowel onderhoudend voor mensen die voor het eerst met hem in aanraking komen, als de die-hard fans."

Een synopsis van Batman: Caped Crusader is er nog niet. Er is ook nog geen releasedatum bekend gemaakt van de nieuwe serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen