Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time'

Goed nieuws voor fans van The Wheel of Time

Amazon Prime Video schijnt nu al een tweede seizoen besteld te hebben van The Wheel of Time.

Jim Pedd, 20 mei 2021 19:21

Het lijkt er op dat Amazon Prime Video groot vertrouwen heeft in zijn Lord of the Rings-achtige serie The Wheel of Time. Er is namelijk een tweede seizoen besteld.
Kortstondig verscheen op het Twitter-account van The Wheel of Time een foto die een script liet zien van Episode 201: A Taste of Solitude, geschreven door Amanda Kate Schuman. Hoewel er geen tekst bij het beeld stond, leek het een hint te zijn naar een nieuw seizoen van de serie. Nu is officieel bevestigd dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Tweede seizoen
Het nieuws rond de serie is schaars op dit moment. De show is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Robert Jordan. Amazon moet nog een volledige trailer vrijgeven, maar kwam al met twee erg korte teasers.

Daarin zagen we Rosamund Pike's Moiraine en Daniel Henney's Lan Mandragoran voorbijkomen. Berichten eerder deze week duiden erop dat de opnames van het eerste seizoen na een boel vertragingen recent afgerond zijn.

Het verhaal is ook dat de serie eind dit jaar nog te streamen moet zijn. In de serie volgen we Moiraine, een tovenares die een groep tieners ontdekt in een afgelegen deel van de wereld. Een van hen lijkt de Dragon te zijn, degene die de lotsbestemming heeft om de wereld te redden of te vernietigen.
Bron: CB

Lees meer over: Amazon Prime Video, The Wheel of Time, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws