search
Tweede seizoen van het intrigerende 'Raised by Wolves' boekt goede voortgang
Series / Nieuws

Tweede seizoen van het intrigerende 'Raised by Wolves' boekt goede voortgang

Raised by Wolves van Ridley Scott vindt nieuwe castleden voor zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO heeft zes nieuwe castleden gevonden voor het tweede seizoen van een van zijn grootste series: Raised by Wolves. De serie is helaas niet in Nederland te zien, maar komt hier mogelijk naartoe met de aankomende release van HBO Max.

Nieuw zijn de castleden Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness, Kim Engelbrecht en Jennifer Saayang. Zij voegen zich bij Amanda Collin en Abubakar Salim in de serie van Aaron Guzikowski en producent Ridley Scott.

Tweede seizoen
In het tweede seizoen zijn Mother en Father, de twee androids, en hun zes kinderen gevoegd bij een nieuwe atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het leven in deze vreemde nieuwe maatschappij is slechts het begin van hun problemen, want het 'natuurlijke kind' van Mother dreigt de overgebleven mensen uit te roeien.

De rollen zijn als volgt verdeeld:

Cleaver (Christoffersen): een toegewijd atheïstisch soldaat, veteraan van de oorlog op Aarde, wiens enige vriend de supercomputer is die hij zou beschermen.

Grandmother (Jones): een godachtige android, die duizenden jaren eerder gebouwd is door de leden van de verloren maatschappij op Keppler 22b.

Vrille (Santo): een volledig menselijke android, die zo gemaakt is dat die eruit moet zien als de echte Vrille Pell eruit zag in het jaar dat ze zelfmoord pleegde.

Harkness (Tamerlane): een atheïstische soldaat die vooral in de verdediging schiet. Zijn vroegere leven was een verschrikking, vooral in de strijd tegen de Mithraic op Aarde.

Decima (Engelbrecht): een hoogopgeleide vrouw en voormalig wapenontwikkelaar op Aarde, die een boel immorele dingen gedaan heeft en volledig meedogenloos is.

Nerva (Saayeng): een keiharde atheïstische vrouw die een ondergrond netwerk van goederen en diensten leidt. Zij was een burger aan boord van de gekaapte ark.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen