search
Laatste seizoen 'Brooklyn Nine-Nine' snel van start
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Brooklyn Nine-Nine' snel van start

De serie Brooklyn Nine-Nine krijgt nog tien afleveringen en dan is het helemaal gedaan.

Het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zal tien afleveringen krijgen en is het laatste van de televisieserie. De boel gaat in augustus van start op NBC, direct na de Olympische Zomerspelen.

Dat wisten we natuurlijk al, maar nu is er een nieuwe teaser vrijgegeven die laat zien dat de serie straks echt van start gaat met zijn laatste seizoen. Na acht seizoenen, twee televisiezenders en meerdere prijzen, valt het doek.

Brooklyn Nine-Nine
NBC geeft de serie een tien afleveringen tellende laatste seizoen. Daarmee wordt dit het kortste seizoen in de geschiedenis van de serie.

De eerste teaser voor het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine onthult dat het laatste seizoen van start gaat op donderdag 12 augustus. Daarmee gaat de serie vier dagen na het einde van de Zomerspelen van start. Hieronder kan je de teaser bekijken:De serie Brooklyn Nine-Nine is in Nederland op Netflix te streamen. Hopelijk geldt dat ook voor het achtste en laatste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen