search
Hoopte je op 'Star Wars: Rangers of the New Republic'? Dan hebben we slecht nieuws
Series / Nieuws

Hoopte je op 'Star Wars: Rangers of the New Republic'? Dan hebben we slecht nieuws

De bedoeling was dat Star Wars: Rangers of the New Republic en The Mandalorian een crossover zouden krijgen. Die plannen gaan nu overboord.

Star Wars: Rangers of the New Republic werd aangekondigd als een van de vele nieuwe series waar Lucasfilm aan werkt voor streamingdienst Disney+. Maar nu blijkt dat men niet meer actief aan de serie werkt.

Vorig jaar in december kondigde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aan dat deze serie er zou komen. Star Wars: Rangers of the New Republic zou de hoofdrol geven aan Cara Dune, het personage van Gina Carano.

Gewijzigde plannen
Maar nu zijn de plannen gewijzigd. Na het ontslag van Gina Carano door Lucasfilm, voelden we het al een beetje aan dat het niet per se goed zou gaan met de serie Star Wars: Rangers of the New Republic.

Nu Carano niet langer de hoofdrol speelt en verbonden is aan Lucasfilm, is de serie "niet langer in actieve ontwikkeling", laat Variety weten.

De bedoeling was om een grote crossover te maken tussen verschillende Star Wars-series. Zo zou men de jacht op Grand Admiral Thrawn centraal stellen. Dat zal nog altijd gebeuren, maar de boel moet nu wel anders vorm krijgen.

Aanbevolen artikelen