search
'Harry Potter' krijgt twee nieuwe series op HBO Max
Series / Nieuws

'Harry Potter' krijgt twee nieuwe series op HBO Max

De Harry Potter-franchise krijgt twee kleine toevoegingen van HBO Max.

Er komen twee unscripted specials aan in de Wizarding World van Harry Potter. WarnerMedia Kids & Family heeft bekend gemaakt dat het van plan is om twee nieuwe specials in die wereld te maken.

Het gaat niet om fictieseries, maar om twee toevoegingen in de vorm van unscripted specials. Dat betekent dat er geen scenario's aan de series ten grondslag liggen. Het gaat om een Harry Potter-fanquiz en om een serie die terugkijkt op de franchise.

Fans betrekken
De bedoeling is in beide gevallen om "een aantal van de grootste fans" te helpen de franchise te vieren en hun kennis van de Wizarding World te testen. De miniserie krijgt in eerste instantie vier afleveringen.

Op dit moment zoekt WarnerMedia naar castleden voor de serie, wat kan via de Wizarding World-website. Mensen die niet uitgenodigd worden voor de show, kunnen zich aanmelden om vanuit huis mee te doen.

En dan komen er nog specials die gaan kijken naar de franchise en ons vooral weer duidelijk moeten maken waarom mensen van de franchise van J.K. Rowling houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen