'Titans' komt er snel aan

'Titans' komt er snel aan

Het nieuwe seizoen van de serie heeft nu al een releasedatum gekregen en komt er snel aan.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 15:52

HBO Max is in de Verenigde Staten het thuis van DC's live-action en animatieseries. Een daarvan is natuurlijk Titans en we weten dat de opnames daarvan al een tijdje plaatsvinden.
Hoewel we nog niet weten wanneer het derde seizoen precies van start gaat, horen we nu wel via de cast dat het nieuwe seizoen in de loop van augustus uitgebracht wordt. Een precieze datum komt snel genoeg.

In augustus
HBO gaf een video vrij waarin diverse castleden te zien zijn en vertellen over de opnames. "We zijn op de set en er gebeurt heel wat magie", aldus de cast.

"Maak je maar klaar voor wat verrassingen. Het derde seizoen wordt duister, mysterieus, opwindend en hartverscheurend. Het zit vol actie, plezier en de cast kan niet wachten tot je het kan zien. Het wordt groot. Het wordt gestoord. En ik bedoel echt, gestoord. Dus maak je maar op voor het derde seizoen van Titans, dat in augustus naar ons nieuwe thuis op HBO Max komt."Het derde seizoen van Titans wordt optimistischer dan het tweede, al blijkt nu dus wel dat de boel een duister randje zal krijgen.
Lees meer over: Titans, HBO Max, HBO

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws