Weer vertrekt een 'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler

Weer vertrekt een 'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler

Nog een flinke tegenslag voor fans van Grey's Anatomy, al krijgt de serie een 18de seizoen.

Jim Pedd, 23-05-2021 16:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Greg Germann, die sinds het veertiende seizoen de rol van Dr. Tom Koracick in Grey's Anatomy speelt, vertrekt bij het achttiende seizoen als series regular.
De dramaserie debuteerde in 2005 en wordt gemaakt door Shonda Rhimes. De hoofdrol is natuurlijk voor Ellen Pompeo als Meredith Grey, waarmee de show dus ook heel wat castleden heeft zien komen en gaan. Dr. Tom Koracick werd in het veertiende seizoen geïntroduceerd als een arrogante neurochirurg, maar was zo populair dat hij een series regular werd tijdens het zestiende seizoen.

Afscheid nemen
Recent maakte veteraan Jesse Williams al bekend dat hij na een decennium af zou zwaaien bij Grey's Anatomy. En nu blijkt dat ook Greg Germann vertrekt.

Volgens Deadline zal hij in aflevering 15 van het zeventiende seizoen vertrekken. Dat doet hij dan samen met Williams, want die vertrekt ook tijdens die aflevering. De twee personages vertrekken samen naar Boston om voor raciale gelijkheid te zorgen in medicijnen via de stichting van de familie van Jackson (het personage van Williams).

"Greg Germann is een komisch genie en we zijn zo blij dat hij zijn talent de afgelopen jaren naar onze serie heeft gebracht. We zullen Greg vreselijk missen, maar we hopen Tom Koracick weer te zien!", aldus Krista Vernoff, showrunner van de serie.
Bron: Deadline

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Greg Germann, Shonda Rhimes, Jesse Williams

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws